جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • سرآشپزهای ما
  • تعرفه ها
  • تازه های آشپزی
  • ویدئوهای پخت و پز
    • آموزش انواع شیرینی
    • تارت و پای
    • آموزش انواع دسر
    • آموزش انواع فست فود
    • آموزش انواع کیک
    • غذاهای سنتی
    • فینگرفود و شورینی
    • نوشیدنی های گرم و سرد
    • شکلات ها
    • سالاد ها
    • انواع صبحانه
  • تماس با ما
    • درباره ما

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
  • 02128421516
  • info@heycookingtime.ir
  • خرید قالب
  • درباره ما
  • اخبار
0
سلام وقت آشپزی|سلام وقت پخت و پز
  • خانهجدید
  • سرآشپزهای ما
  • تعرفه ها
  • تازه های آشپزی
  • ویدئوهای پخت و پزداغ
    • آموزش انواع شیرینی
    • تارت و پای
    • آموزش انواع دسر
    • آموزش انواع فست فود
    • آموزش انواع کیک
    • غذاهای سنتی
    • فینگرفود و شورینی
    • نوشیدنی های گرم و سرد
    • شکلات ها
    • سالاد ها
    • انواع صبحانه
  • تماس با ما
    • درباره ما
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید

وبلاگ

سلام وقت آشپزی|سلام وقت پخت و پزاخباردستور پخت انواع کیکطرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

23 خرداد 1397
ارسال شده توسط admin
دستور پخت انواع کیک

کیک ساده,طرز تهیه کیک اسفنجی

تصور کنید می خواهیم یک کیک تولد خیلی خوب درست کنیم، در صورتی که بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصف بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اغلب کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی مجدداً روش تهیه کیک اسفنجی ساده را مرور می کنیم.

مواد لازم برای کیک ساده وانیلی :

 آرد  2 پیمانه
 شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع 2/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک ساده وانیلی:
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد، سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود. اکنون آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو بار آن ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که پیشتر چرب نموده اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، بعد آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه ديگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزئین کنید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی و ساده :

 ۷ عدد اگر کوچک بودند ۸ عدد
 شکر ۲۷۵ گرم
 آرد ۳۰۰ گرم
 آب سرد  یک سوم استکان
 بکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری
عسل یک قاشق غذاخوری همراه با آب

دستور کیک ساده:

ابتدا سفیده و زرده ها را جدا کنید و سفیده تخم مرغ را به حدی بزنید که کاملا پف کند و سفت یعنی زمانی که ظرفتان را برمی گردانید از داخل ظرف نریزد بعد از این مراحل شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید و بعد زرده را داخل ظرفی که شکاندید و جدا است را یک عدد یک عدد اضافه کنید یعنی همزن روشن باشد یک عدد زرده بریزید هم بزنید وقتی با سفیده ترکیب شد یک عدد دیگر زرده بزنید تا آخر زرده ها تمام شود سپس آردتان را هم که در ظرفی جدا سه بار با پکینگ پودر الک کردید آماده باشد.

حالا زرده و سفیده ما آماده شده حالا وقت اضافه کردن عسل است عسل را برای چی اضافه می کنیم به خاطر رنگ آمدن کیک است. کیک بعد از پختن یک رنگ عسلی به خودش می گیرد اینجا دقت داشته باشید که عسل را با مقدار آبی که در دستور نوشتم مخلوط کنید بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید حالا نوبت اضافه کردن آرد است اینجا از یکی کمک بگیرید تا آرام آرام آرد را برای شما بریزد و شما هم با همزن دستی مشغول همزدن باشید.

 

بعد از آماده شدن مواد، ته قالبتان کاغذ روغنی را پهن کنید و دیواره ها را خیلی کم چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم کردید بریزید ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید البته حواستان به فر باشد دمای فرها متغیر هست.

فوت و فن کیک اسفنجی ساده:

• تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.
• قبل از پخت و آماده کردن کیک اسفنجی باید ظرف ها خشک و تمیز باشند.

• بیست دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر باز نشود.

• نکته: در قالب ۲۵ با ارتفاع ۱۰ سانت.

• برای نصف مواد درقالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ سانت.

برگرفته از سایت بیتوته

برچسب ها: کیککیک اسفنجی
قبلی طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • مارسی واشنگتن گفت:
    24 خرداد 1397 در 10:04 ق.ظ

    خیلی چیزها راجع به ماسک ها نیز یاد گرفتید. با تشکر از شما برای به اشتراک گذاری.

    پاسخ
    • کالب تورس گفت:
      24 خرداد 1397 در 10:05 ق.ظ

      نتیجه خوبی Caroline! خوشحالم که از آن لذت بردم

      پاسخ
      • مارسی واشنگتن گفت:
        24 خرداد 1397 در 10:06 ق.ظ

        این خیلی عالی بود، تشکر کالب

        پاسخ
  • آندره گفت:
    24 خرداد 1397 در 11:21 ق.ظ

    مقاله بزرگ من فکر می کنم که شرکت ها قوی ترین طرفدار های کاربر را ایجاد می کنند زمانی که طراحان و برنامه نویسان ارزش ارزش تجربه کاربر را درک می کنند.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آشپزی سنتی ایرانی
  • بدون دسته بندی
  • دستور پخت انواع کیک
برچسب‌ها
آش آش جو آش جو خانگی آش جو خوشمزه آش خوشمزه آش دوغ آش رشته آش رشته خوشمزه آموزش تهیه کیک گردویی خورش قیمه رول کیک سمبوسه سمبوسه خوشمزه طرز تهیه آش رشته طرز تهیه سمبوسه طرز تهیه کیک شکلاتی طرز تهیه کیک ماست طرز تهیه کیک ماست بدون فر طرز تهیه کیک موز و نسکافه طرز تهیه کیک هویچ طرز تهیه کیک هویچ یخچالی طرز تهیه کیک گردویی غذای سنتی ایرانی چیز کیک چیزکیک سرد چیز کیک سرد چیزکیک گرم چیز کیک گرم کباب کباب تابه ای کوکو کیک کیک اسفنجی کیک بانتیانا کیک رولی کیک شکلاتی کیک شکلاتی خوشمزه کیک شکلاتی ساده کیک ماست کیک ماست بدون فر کیک موز و نسکافه کیک هویچ کیک هویچ یخچالی کیک گردویی گاناش
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها

در سلام وقت آشپزی میتونید ویدئوهای با کیفیت پخت و پز خودتونو برای ما ارسال کنید تا به نام خودتون تو سایت درآمدزایی داشته باشند.

  • تهران، خیابان شریعتی، خ زیبا
  • 02128421516
دسترسی سریع
  • تماس با ما
  • تعرفه ها
  • درباره ما
  • دوره ها
  • اخبار
خبرنامه

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://heycookingtime.ir/?p=224
لیست علاقه مندی ها 0
صفحه لیست علاقه مندی را باز کنید به خرید ادامه دهید
  • دسته بندی دوره ها
  • دوره های من
  • جستجو

دسته بندی دوره ها

آموزش انواع دسر

[1 دوره]

آموزش انواع فست فود

[1 دوره]

آموزش انواع کیک

[7 دوره]

سالاد ها

[1 دوره]

دوره های من

جستجو

مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

    الان در دفتر هستیم.

    با ما تماس بگیرید.

    تلفن تماس

    021-123456789

    پست الکترونیک

    info@suncode.ir