جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • سرآشپزهای ما
  • تعرفه ها
  • تازه های آشپزی
  • ویدئوهای پخت و پز
    • آموزش انواع شیرینی
    • تارت و پای
    • آموزش انواع دسر
    • آموزش انواع فست فود
    • آموزش انواع کیک
    • غذاهای سنتی
    • فینگرفود و شورینی
    • نوشیدنی های گرم و سرد
    • شکلات ها
    • سالاد ها
    • انواع صبحانه
  • تماس با ما
    • درباره ما

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
  • 02128421516
  • info@heycookingtime.ir
  • خرید قالب
  • درباره ما
  • اخبار
0
سلام وقت آشپزی|سلام وقت پخت و پز
  • خانهجدید
  • سرآشپزهای ما
  • تعرفه ها
  • تازه های آشپزی
  • ویدئوهای پخت و پزداغ
    • آموزش انواع شیرینی
    • تارت و پای
    • آموزش انواع دسر
    • آموزش انواع فست فود
    • آموزش انواع کیک
    • غذاهای سنتی
    • فینگرفود و شورینی
    • نوشیدنی های گرم و سرد
    • شکلات ها
    • سالاد ها
    • انواع صبحانه
  • تماس با ما
    • درباره ما
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید

وبلاگ

سلام وقت آشپزی|سلام وقت پخت و پزاخبارآشپزی سنتی ایرانیطرز تهیه انواع املت گوجه

طرز تهیه انواع املت گوجه

24 آذر 1399
ارسال شده توسط yousefi
آشپزی سنتی ایرانی

مواد لازم برای تهیه ی املت رب گوجه فرنگی :

 رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی :

برای پخت املت با رب، ابتدا روغن یا کره را که کاملا سلیقه ای است داخل تابه ای بریزید. سپس بعد از گرم شدن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که رب رنگ انداخت. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.نمک و فلفل را هم اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست داشتید املت تان سفت شود بگذارید بیشتر بپزد اما اگر دوست ندارید سفت باشد زمانی که تخم مرغ خودش را گرفت شعله را خاموش کنید.

 

** شما املت با رب گوجه را به روش بالا دیده اید. اما برای خوشمزه تر شدن آن می توانید بعد از داغ شدن روغن پیاز رنده شده ی درشت یا ریز خرد شده را داخل روغن سرخ کنید. و بعد رب را اضافه کنید و در آخر تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد لازم برای تهیه املت با گوجه فرنگی :

 گوجه فرنگی  2 عدد بزرگ
 تخم مرغ 2 عدد
 پیاز  1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای  1/2 فلفل دلمه ای
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت با گوجه :

برای پخت املت ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید و بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از کمی تفت دادن گوجه های ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید در تابه را بگذارید تا گوجه ها خوب بپزند.

 

بعد از اینکه گوجه ها پختند در آن را بردارید و بگذارید آب آن کشیده شود. اگر روغن آن کم بود روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید گوجه ها داخل روغن سرخ شوند. و دیگر آبی نداشته باشد. نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سفتی املت به حد مورد نظرتان رسید شعله را خاموش کنید.

نکاتی برای تهیه ی املت :

• برای تهیه ی املت می توانید از پیازچه ی خرد شده استفاده کنید. و سرخ کنید. بعضی افراد از ژامبون هم استفاده می کنند.

 

• برای استفاده از پنیر پیتزا در تهیه ی املت بعد از پخت تخم مرغ ها آن را کف تابه پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در تابه را بگذارید تا پنیرهای آن آب شوند. سپس خاموش کنید.

 

• برای تهیه ی املت می توانید از گوجه ی رنده شده هم استفاده کنید.

• برای اینکه املت تان سفت شود آن را زیر و رو کنید تا همه جای آن سفت شود و خوب پخته شود.

 

برگرفته از سایت بیتوته

برچسب ها: املت رب گوجهاملت گوجه فرنگیطرز تهیه املت رب گوجه فرنگیطرز تهیه املت گوجه
بعدی طرز تهیه میرزا قاسمی
قبلی روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آشپزی سنتی ایرانی
  • بدون دسته بندی
  • دستور پخت انواع کیک
برچسب‌ها
آش آش جو آش جو خانگی آش جو خوشمزه آش خوشمزه آش دوغ آش رشته آش رشته خوشمزه آموزش تهیه کیک گردویی خورش قیمه رول کیک سمبوسه سمبوسه خوشمزه طرز تهیه آش رشته طرز تهیه سمبوسه طرز تهیه کیک شکلاتی طرز تهیه کیک ماست طرز تهیه کیک ماست بدون فر طرز تهیه کیک موز و نسکافه طرز تهیه کیک هویچ طرز تهیه کیک هویچ یخچالی طرز تهیه کیک گردویی غذای سنتی ایرانی چیز کیک چیزکیک سرد چیز کیک سرد چیزکیک گرم چیز کیک گرم کباب کباب تابه ای کوکو کیک کیک اسفنجی کیک بانتیانا کیک رولی کیک شکلاتی کیک شکلاتی خوشمزه کیک شکلاتی ساده کیک ماست کیک ماست بدون فر کیک موز و نسکافه کیک هویچ کیک هویچ یخچالی کیک گردویی گاناش
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها

در سلام وقت آشپزی میتونید ویدئوهای با کیفیت پخت و پز خودتونو برای ما ارسال کنید تا به نام خودتون تو سایت درآمدزایی داشته باشند.

  • تهران، خیابان شریعتی، خ زیبا
  • 02128421516
دسترسی سریع
  • تماس با ما
  • تعرفه ها
  • درباره ما
  • دوره ها
  • اخبار
خبرنامه

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://heycookingtime.ir/?p=2077
لیست علاقه مندی ها 0
صفحه لیست علاقه مندی را باز کنید به خرید ادامه دهید
  • دسته بندی دوره ها
  • دوره های من
  • جستجو

دسته بندی دوره ها

آموزش انواع دسر

[1 دوره]

آموزش انواع فست فود

[1 دوره]

آموزش انواع کیک

[7 دوره]

سالاد ها

[1 دوره]

دوره های من

جستجو

مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

    الان در دفتر هستیم.

    با ما تماس بگیرید.

    تلفن تماس

    021-123456789

    پست الکترونیک

    info@suncode.ir